L’Ajuntament de Santa Coloma ha finalitzat la campanya d’estiu de pavimentació, que ha renovat més de 19.000 m2 dels vials de circulació de vehicles

També s’han iniciat els treball previs d’obres per remodelar el carrer de Sant Josep, actuació que forma part de la campanya Millorem el nostre barri, una iniciativa que té l’objectiu de recollir els suggeriments i les opinions dels veïns i veïnes sobre diferents projectes de millora de Santa Coloma. Durant aquest mes de setembre es realitzarà la consulta a la ciutadania de sis projectes que començaran a executar-se properament.

Santa Coloma de Gramenet, a 30 d’agost de 2010. L’Ajuntament de Santa Coloma ha intensificat aquest mes d’agost les accions de millora de la via pública de la ciutat per minimitzar les molèsties al veïnat de les zones intervingudes i per minimitzar les limitacions en els desplaçaments de vianants i vehicles. Durant l’agost s’ha substituït l'asfalt a l'avinguda de la Generalitat (entre l’avinguda de Pons i Rabadà i la plaça de la Vila), al passeig de Llorenç Serra (entre la plaça de la Vila i l’avinguda de Santa Coloma) i a l'avinguda de Francesc Macià (entre el parc d'Europa i l'avinguda d'Anselm de Riu). Aquestes intervencions s’han realitzat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i han suposat una inversió de 300.000 euros. Les tres intervencions han contribuït a renovar 19.310 m2 de paviment que s’havia deteriorat pel pas del temps.

Millorem el nostre barri, en marxa
També aquest agost l’Ajuntament ha començat els treballs previs a les obres d'urbanització del carrer de Sant Josep (entre els carrers de Sagarra i d’Irlanda). Aquesta via serà de plataforma única —mateix nivell i similar paviment en voreres i calçades— per millorar la mobilitat i la seguretat dels vianants. Es renovarà l'enllumenat, s'afegiran papereres en el recorregut del carrer i es renovarà la xarxa de clavegueram.

L'obra forma part de la campanya d'informació i participació que ha posat en marxa l'Ajuntament Millorem el nostre barri, per recollir  -abans d’executar el projecte de millora- els suggeriments i opinions dels veïns i veïnes d’aquesta via. Aquest dies s’han realitzat visites amb les companyies de llum i electricitat i per preveure la mobilitat i limitacions de circulació que pugui haver un cop comencin les obres.

En aquest mes de setembre també es farà el procés de recollida de suggeriments de la ciutadania respecte als projectes de millora del carrer de Mossèn Camil Rossell, del carrer de Sant Jordi, del carrer de la Cultura i de la plaça de Catalunya, de la plaça d’en Baró, del carrer Major i del carrer de Sant Joaquim. Aquests sis projectes d’obres començaran a executar-se un cop s’hagin recollit i respost les aportacions dels veïns i veïnes d’aquestes vies.

Per altra banda, aquets agost l’Ajuntament ha finalitzat les obres per condicionar un pàrking públic exterior al barri dels Safaretjos, ubicat entre els carrers de Sant Antoni i de Sant Joan. Així mateix, també s’ha realitzat una actuació de millora i condicionament d’una petita zona enjardinada i de pas del parc interior de l’illa formada pels carrers de Galícia i dels Almogàvers.

Per a més informació

Comunicació Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
93 462 40 00 / 618 045 488

comunicacio@gramenet.cat