L'Ajuntament de Santa Coloma guardonat pel seu protocol contra la violència de gènere

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, reconegut pel treball que porta a terme a la ciutat per abordar els casos de violència de gènere.

Santa Coloma de Gramenet, 17 de desembre de 2013.- L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha estat reconegut pel treball que porta a terme contra la violència de gènere i el seu Protocol local per a l'abordatge integral de la violència contra les dones, en el segon Concurso de Buenas Prácticas Locales contra la Violencia de Género, que organitzen el MInisterio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad i la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP).

El “Protocol local para el abordaje integral de la violencia contra las mujeres” que desenvolupa l’Ajuntament colomenc es considera “un medio de atención y apoyo, una herramienta actualizada de referencia para dar una respuesta rápida y eficaz de atención a las mujeres que padecen violencia machista”.
L’acte de lliurament dels premis se celebrarà el proper divendres 20 de desembre (11.30 hores) al saló d'actes de la Secretaría de Estado de Servicios Sociales e Igualdad, situada al carrer Alcalá, 37, de Madrid.

Ajuntaments com el d’Almería, Vigo, Torrejón de Ardoz, Málaga, Oviedo o el Prat de Llobregat també seran reconeguts en aquest acte per la seva tasca diària contra la violència masclista.

Per a més informació i/o contactes

Servei de Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

(Dori Morillo/Ana Belén Pérez)

93 462 40 13 / 618 045 488
comunicacio@gramenet.cat