L'Ajuntament cedeix el sòl per construir l'Escola Santa Coloma

Aquesta mesura garanteix la continuïtat d'aquest centre educatiu, un fet que preocupava a les famílies dels actuals alumnes que havien demanat acabar amb la provisionalitat de la construcció actual.

L'alcaldessa Núria Parlon ha remès una carta a les famílies dels alumnes del col·legi Santa Coloma per informar-los que l'Ajuntament proposa a la Generalitat la construcció definitiva d'aquest centre escolar, ubicat en mòduls en el denominat solar de les aigües, entre el carrer de Sant Joaquim i el passeig de la Salzereda, i la cessió municipal de forma definitiva dels terrenys que ocupa actualment.

En aquest sentit, l'alcaldessa informa als pares i mares que l'Ajuntament assumeix la responsabilitat que li correspon en matèria de creació de nous centres escolars, que és la cessió del sòl necessari a la Generalitat de Catalunya perquè aquesta dugui a terme la construcció de l'escola.

Garantida la continuïtat


Aquesta mesura garanteix la continuïtat de l'Escola Santa Coloma, que preocupava a les famílies dels actuals alumnes, els quals des de la creació del centre el setembre de l'any 2009 havien demanat acabar amb la provisionalitat de la construcció actual.

Aquesta petició va ser atesa per l'Ajuntament, que en el seu moment va cedir a la Generalitat un altre espai proper (a l'antiga CIBA/Institut Salzereda) per a la creació de l'escola; proposta que va ser rebutjada pel Departament d'Urbanisme de la Generalitat de Catalunya.

Ara, amb aquesta nova cessió de sòl, en el mateix espai que ocupa l'escola provisional, l'Ajuntament espera satisfer les condicions de necessitats que exigeix la Generalitat de Catalunya per a la construcció del centre i, a la vegada, garantir la tranquil·litat de les famílies pel que fa a la continuïtat del col·legi com a centre escolar definitiu.