La solidaritat i l’atenció a la infància són els eixos de la Festa Major d’Hivern

La Festa culminarà amb la tradicional cavalcada de Reis el diumenge 5 de gener.

La solidaritat amb les persones que més pateixen els efectes de la crisi econòmica i una atenció molt especial a la infància són els eixos de la Festa Major d’Hivern d’enguany. El programa es desenvolupa al llarg del mes de desembre i culmina amb la cavalcada de Reis. La cultura i la tradició nadalenca es fonen en un ventall molt ampli d’activitats, de propostes lúdiques i formatives. Aquesta setmana que vé ja en tenim un grapat, com, per exemple, la conferència sobre les colònies tèxtils, la narració de contes infantils a les biblioteques o el taller de jocs del Museu. Consulteu la programació sencera de la Festa Major d'Hivern en aquest enllaç.

En la programació de la Festa s’aprecia clarament el compromís de la ciutat amb la infància, amb les entitats i amb les tradicions de sempre. Els nens i les nenes vibraran amb l’estrena de la Colla Infantil dels Diables, o amb l’espectacle de Geronimo Stilton i els Fantàstics que hi haurà a la plaça de la Vila el 5 de gener al matí.  Dels espectacles solidaris, en destaquen el Cómeme el coco, negro, que portarà a escena la companyia colomenca Cocoteva (en col•laboració amb La Marató de TV3), la recollida solidària de joguines als locals d’oci nocturn i l’espectacle que protagonitzarà  la companyia de Yolanda Valero al Teatre Sagarra.

L’actuació de Santi Millán (també al Teatre), la diada de Santa Coloma i el correfoc de Cap d’Any són altres actes destacats. Tots els equipaments municipals, des de les biblioteques fins al Teatre, passant per l’Auditori o les sales d’exposicions, acullen unes activitats pensades per passar-hi una bona estona. Les entitats culturals i cíviques tenen un gran protagonisme en aquesta edició de la Festa Major d’Hivern.

Podeu consultar els actes previstos per els propers dies en aquest enllaç.

La campanya "El Nadal ens uneix"

D’altra banda, amb el lema “El Nadal ens uneix”, l’Ajuntament ha posat en marxa una campanya solidària de recollida d’aliments als centres educatius de la ciutat, que es duu a terme de l’1 al 20 de desembre. Alhora, les entitats colomenques col·laboren en la campanya específica de recollida de joguines, el termini de la qual estarà obert fins al 5 de gener. Tot el material recollit —en ambdós casos— anirà parar a les persones més vulnerables. Qui estigui interessat a participar-hi pot trucar al telèfon 93 462 40 00 (ext. 3088) per informar-se’n més àmpliament.