La societat municipal Gramepark, S.A. és una empresa sòlida, solvent i rentable

Gramepark presenta el seu Pla de Negoci pels propers dos anys, elaborat per la gerència de l’empresa, els administradors judicials i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Santa Coloma de Gramenet, a 19 de maig de 2010. La junta general d’accionistes de l’empresa municipal Gramepark S.A (el ple municipal). aprovarà properament el seu Pla de negoci 2010-2012. Aquest pla, que ha estat presentat aquest matí a tots els grups municipals, és el full de ruta que ha de marcar l’activitat de la societat els propers dos anys.  El Pla suposa una consolidació de Gramepark i la dota de solidesa, solvència i rendibilitat, segons el gerent, Òscar García Dávila.

Aquesta tarda el gerent de Gramerpark; el gerent de l’Ajuntament, Fernando Hernánez Baena; i la Directora d’àrea de Serveis Interns del consistori, Anna Muñoz, han presentat aques pla davant els mitjans de comunicació. D’aquesta manera és continua afermant el compromís amb la transparència i la participació per part de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

La societat se centrarà els dos propers anys en la seva activitat principal: la promoció d’habitatge públic i la construcció d’aparcaments. Aquest pla ha analitzat, una per una, totes les promocions pendents per fer-les viables econòmicament. Tanmateix s’ha negociat amb proveïdors i entitats financeres les condicions de pagaments i cobraments. El Pla de negoci preveu també els futurs acords econòmics entre la societat i l’Ajuntament.

Gramepark, així, endegarà, els propers mesos 9 promocions, que suposen 380 habitatges: Dr. Ferran, Irlanda, Pirineus, Circumval·lació (2), Eix Bruc (2), Enric Granados i Front Fluvial; alhora que deixarà de construir tres aparcaments: Can Franquesa, Mn. Camil Rosell i Av. dels Banús.

Per últim, aquest Pla de negoci contempla  un reequilibri de l’esforç financer entre l’empresa i el consistori per tirar endavant les promocions durant l’any 2011.  Així, es reduirà l’esforç financer de Gramepark en 11 milions d’euros, incrementant en la mateixa quantitat l’esforç per part de l’Ajuntament.

Comunicació Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
93 462 40 00 / 618 045 488

comunicacio@gramenet.cat