La societat municipal Gramepark, S.A. és una empresa sòlida, solvent i rentable.

Gramepark presenta el seu Pla de Negoci pels propers dos anys, elaborat per la gerència de l’empresa, els administradors judicials i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

La junta general d’accionistes de l’empresa municipal Gramepark S.A (el ple municipal). aprovarà properament el seu Pla de negoci 2010-2012. Aquest pla, que ha estat presentat aquest matí a tots els grups municipals, és el full de ruta que ha de marcar l’activitat de la societat els propers dos anys.  El Pla suposa una consolidació de Gramepark i la dota de solidesa, solvència i rendibilitat, segons el gerent, Òscar García Dávila.

Aquesta tarda el gerent de Gramerpark; el gerent de l’Ajuntament, Fernando Hernánez Baena; i la Directora d’àrea de Serveis Interns del consistori, Anna Muñoz, han presentat aques pla davant els mitjans de comunicació. D’aquesta manera es continua afermant el compromís amb la transparència i la participació per part de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

La societat se centrarà els dos propers anys en la seva activitat principal: la promoció d’habitatge públic i la construcció d’aparcaments. Aquest pla ha analitzat, una per una, totes les promocions pendents per fer-les viables econòmicament. Tantmateix s’ha negociat amb proveïdors i entitats financeres les condicions de pagaments i cobraments. El Pla de negoci preveu també els futurs acords econòmics entre la societat i l’Ajuntament.

Gramepark, així, endegarà, els propers mesos 9 promocions, que suposen 380 habitatges: Dr. Ferran, Irlanda, Pirineus, Circumval·lació (2), Eix Bruc (2), Enric Granados i Front Fluvial; alhora que deixarà de construir tres aparcaments: Can Franquesa, Mn. Camil Rosell i Av. dels Banús.

Per últim, aquest Pla de negoci contempla  un reequilibri de l’esforç financer entre l’empresa i el consistori per tirar endavant les promocions durant l’any 2011.  Així, es reduirà l’esforç financer de Gramepark en 11 milions d’euros, incrementant en la mateixa quantitat l’esforç per part de l’Ajuntament.