La Seguretat Social es compromet a reobrir el 3 d'octubre l'oficina de Santa Coloma després de la reunió amb l'alcaldessa

Després de la reunió a Madrid d'aquest dilluns 19 amb l'alcaldessa, Núria Parlon, i el primer Tinent d'alcaldessa, Esteve Serrano, el director general de la Seguretat Social s'ha compromès a reobrir el proper 3 d'octubre l'oficina colomenca i a estudiar la possibilitat d'una oficina pròpia per a la ciutat com han demanat els dos representants del consistori.

Aquest dilluns 19 s'han reunit a la seu del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social a Madrid l'alcaldessa, Núria Parlon, i el primer Tinent d'alcaldessa, Esteve Serrano, amb el director general de la Tresoreria de la Seguretat Social amb motiu de la deslocalització de l'oficina d'aquest ens a la nostra ciutat. L'alcaldessa ha traslladat als representants ministerials la preocupació i el descontentament tant del consistori com ara de la ciutadania respecte del tancament de l'oficina de la Tresoreria de la Seguretat Social, que encara roman sense donar servei als colomencs i les colomenques.

Durant la reunió, l'alcaldessa i el primer Tinent d'alcaldessa han arrencat el compromís per part del director general de reobrir l'oficina a la ciutat el proper 3 d'octubre i a prestar els serveis habituals. Han sol·licitat no només la reobertura d'aquesta oficina, alhora s'han plantejat l'opció que Santa Coloma disposi d'una oficina pròpia i no dependent de la de la ciutat veïna de Badalona, com és el cas actual. Davant la sol·licitud els representants estatals s'han compromès a estudiar aquesta possibilitat.

D'altra banda, l'alcaldessa ha plantejat en la reunió que la Direcció doti de personal suficient a aquesta oficina per tal d'evitar tancaments de vacances o per baixes del personal. També s'ha plantejat als representants ministerials la possibilitat d'integració de l'oficina a les Oficines de l'Institut de la Seguretat Social que ja existeixen a la nostra ciutat (al carrer de Rafael de Casanovas) per millorar tant dependències com  servei a la ciutadania.

Finalment, l'alcaldessa, Núria Parlon, ha anunciat que es formalitzarà la petició i es dirigirà al secretari d'Estat de la Seguretat Social perquè en un futur no es tanqui l'oficina colomenca i millori els seus serveis.