La segona edició de la Mostra Gastronòmica es farà del 25 al 27 d'abril

Dijous 17 d’abril l’Escola de Restauració de Santa Coloma de Gramenet va acollir la presentació de la Mostra Gastronòmica 2008, que enguany arriba a la segona edició i que tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 d’abril.

En aquest 2008 participen a la Mostra els tres mercats municipals de la ciutat –Sagarra, Fondo i Singuerlín- i una vintena de restaurants de Santa Coloma que cuinaran davant del públic els seus plats més emblemàtics i d’èxit que donaran a tastar al públic assistent.

A la presentació es va donar a conèixer un nou projecte de promoció de la cuina ibera que engega l’Ajuntament de Santa Coloma juntament amb els restaurants de la ciutat, els noms dels xefs de prestigi que participaran a la Mostra, l’espai dedicat al comerç just i una nova iniciativa de promoció d’hàbits saludables entre els més petits.

Cuina de fusió, innovació i tradició
El de la restauració és un dels sectors econòmics de Santa Coloma que ha assolit una major projecció en els darrers anys. Un bon nombre d'establiments, avalats per la seva professionalitat, innovació i qualitat de producte, col·laboren a situar la ciutat com a referent en la regió metropolitana. La Mostra Gastronòmica vol ser el catalitzador d'aquesta oferta i la possibilitat de presentar-la en un mateix àmbit de divendres a diumenge.  

La segona edició ve avalada per l'èxit del 2007, que va aplegar més de 30.000 visitants de dins i fora de la ciutat. La Mostra Gastronòmica de Santa Coloma de Gramenet és una iniciativa de l'Ajuntament de la ciutat, a través de la empresa municipal Grameimpuls, de l’Agrupació del Comerç i la Indústria  (ACI), dels restauradors colomencs participants i dels Mercats Municipals.

Enguany, serà una oportunitat per gaudir de plats que ofereixen actualment els restaurants de Santa Coloma com el “bacallà colomenc”, “Risotto amb llamàntol” o els “Molls amb iogurt i mandarina”, entre d’altres interessants propostes.