La sala d'estudi nocturna al Mas Fonollar estarà oberta gairebé tot el mes de juny

Del 2 al 21 de juny, el CRJ Mas Fonollar ofereix la sala d'estudi nocturna perquè tothom pugui preparar els propers exàmens.

Del 2 al 21 de juny, el Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar de Santa Coloma obrirà la sala d'estudi nocturna per tal que els estudiants preparin els exàmens i treballs. De dilluns a dijous, (divendres no hi ha sala d'estudi) la sala romandrà oberta de 21 a 24 hores i els caps de setmana de les 10 a les 20 hores, ininterrompudament.

Com ja és habitual, coincidint amb un període d’exàmens i avaluacions, l’Ajuntament ha habilitat un espai en horari nocturn i de cap de setmana per tal que els estudiants que ho desitgin puguin estudiar.

La sala d’estudi nocturna va començar a funcionar fa més d’un lustre a la Biblioteca Central, però fa anys que es va traslladar al CRJ Mas Fonollar. A més de preparar els exàmens es poden fer els treballs en grup i connectar-se a Internet a través de WIFI.

El CRJ Mas Fonollar, és un equipament municipal dedicat a la promoció juvenil de la cultura, la creació i l'associacionisme juvenil. La proposta que es presenta suposa sobretot, una nova alternativa de temps lliure, un espai on, els joves de entre 12 i 30 anys (aprox.) poden gaudir de les activitats que es realitzen, i fer ús dels recursos i espais del centre.


*El Mas Fonollar està ubicat al Carrer de Sant Jeroni, nº 1-3, 08923, de Santa Coloma de Gramenet. Hi podeu contactar al telèfon, 93 385 55 01.