La sala d'estudi nocturna al Mas Fonollar està oberta fins el 19 de juny

Fins aquest diumenge el CRJ Mas Fonollar ofereix la sala d'estudi nocturna perquè tothom pugui preparar els exàmens finals i la selectivitat. També la primera planta de Can Sisteré està habilitada com a sala d'estudis durant les setmanes que durin les obres de climatització de la Biblioteca Central.

 

Com ja és habitual, coincidint amb el període d’exàmens de finals de curs i selectivitat, l’Ajuntament ha habilitat un espai en horari nocturn i de cap de setmana per tal que els estudiants que ho desitgin puguin estudiar.

La sala d’estudi nocturna va començar a funcionar fa més d’un lustre a la Biblioteca Central, però fa anys que es va traslladar al CRJ Mas Fonollar. D’aquesta manera, entre el 30 de maig i el 19 de juny el centre allarga el seu horari fins a les dotze de la nit, de dilluns a dijous, i obre dissabtes i diumenges de 10 a 20 h, ininterrompudament.

A més de preparar els exàmens es pot fer els treballs en grup i connectar-se a Internet a través de WIFI.

Sala d'estudis a Can Sisteré

En paral·lel, l'ajuntament ha habilitat la primera planta del Centre d'art Contemporani Can Sisteré com a sala d'estudis nocturna en l'horari de 15.30 a 20.30 hores, durant tot el temps que durin les obres de climatització de la Biblioteca Central, que es preveu d'unes tres setmanes.