La programació del Teatre Sagarra oferirà humor, teatre social i cabaret el primer semestre del 2014

Destaca la 3a. edició del cicle de monòlegs Sagarra Comedy, amb Dani Mateo i Ernesto Sevilla, i l’obra de Juan Diego Botto “Un trozo invisible de este mundo” per primer cop a Santa Coloma.

La primera proposta de la nova programació és el show del mag Lari

Santa Coloma de Gramenet, a 20 de desembre de 2013. El proper mes de gener el Teatre Josep Maria de Sagarra (C/ Lluis Companys, 27) obre el teló a la nova programació semestral, gener-juny, amb interessants propostes escèniques que van des de l’humor al teatre social i compromès, passant pel cabaret, entre d’altres gèneres; a més de musicals, teatre familiar i dansa popular en l’apartat d’escena local.

El 25 de gener es donarà el tret de sortida a la programació estable amb un espectacle familiar del Mag Lari (21:00h). També podrem veure durant el primer semestre del 2014, l’actor Juan Diego Botto, per primer cop a Santa Coloma, amb un espectable Inquietant, d’actualitat i amb gran èxit de públic i crítica, Un trozo invisible de este mundo. Hi haurà teatre social amb El rei Borni, de Marc Crehuet, i un homenatge a l’escriptor xilè Roberto Bolaño en el desè aniversari de la seva mort, amb El policía de las ratas, una producció de gran qualitat del Teatre Lliure.

Cabaret i l’obra “Iaia” amb Montse Carulla

D’altres propostes destacades tindran lloc a la Sala Miquelet del Teatre Sagarra, amb dos espectacles de cabaret: La pasión de Shirley i El jardí de les malícies, i una coproducció d’Ànima Tosca, El refugi de les rocoses. La programació estable es completa amb Iaia, una obra protagonitzada per Montserrat Carulla, primera dama del teatre català, que es retira dels escenaris amb aquest espectacle.

Tercera edició del ‘Sagarra Comedy’ amb nou format

Després de l’èxit de les dues edicions del cicle de monòlegs ‘Sagarra Comedy’, en el 2014 arriba a la seva tercera edició amb un format ampliat. Així el Teatre s’omplirà de monòlegs durant tot l’any en comptes d’un únic mes de funcions com s’ha realitzat en les dues primeres edicions d’aquest cicle. En concret, en la programació gener-juny 2014 es podrà gaudir dels espectacles dels televisius Dani Mateo i Ernesto Sevilla entre d’altres humoristes que visitaran Santa Coloma.

Aposta per l’escena local

L’escena local es presenta molt intensa. Els grups colomencs La Colmena, Espai Gang Theater, La Cita i La Irrepresentable presentaran nous espectacles, i una nova companyia de joves actors locals faran el musical Els miserables. El Sagarra celebrarà el 60è aniversari de l’Aplec de la Sardana, amb una coreografia de dansa popular de l’Esbart Sant Martí, i el 20è aniversari del certamen Yunque Flamenco.

“Aquestes festes regala teatre”

El Sagarra continua amb la política de descomptes encetada en temporades anteriors per acostar el teatre a tothom. Una de les propostes més populars és el carnet Sagarra Club, que suposa el 50% de descompte en els preus de les entrades comprant-ne un mínim de tres. En aquest sentit, s’ha posat en marxa la campanya de promoció “Aquestes festes regala teatre”, que obre la possibilitat d’adquirir el carnet Sagarra Club per a regalar a qui es desitgi. Aquest carnet es pot treure a les taquilles del Teatre, que estaran obertes els divendres 20 i 27 de desembre, de 10.00 a 14.00, perquè tothom pugui comprar entrades o renovar el Sagarra Club.

Així mateix, destaquen els descomptes especials als titulars de la Targeta Ciutat, que promou l’Agrupació del Comerç de Santa Coloma.

El Teatre Josep Maria de Sagarra ha rebut uns 35.000 espectadors i espectadores aquest 2013, el que suposa un 14,3% més de públic que l’any passat.