La primavera feminista de Santa Coloma suma forces i planta cara a les desigualtats

Institucions i associacions colomenques, així com persones a títol individual, es tornen a fer sentir als carrers de la nostra ciutat amb la celebració aquest mes de març de les Jornades Feministes.

Unes jornades que denuncien les desigualtats que pateixen les dones i serveixen per mostrar la tasca incansable que, a favor de la igualtat de gènere, protagonitzen les entitats colomenques, amb el suport de l’Ajuntament. 

Propostes diverses i globals

Les Jornades Feministes, que durant tot el mes de març ens proposen un extens programa d’activitats reivindicatives per denunciar les desigualtats de gènere i reclamar la necessitat d’avançar cap a societats més igualitàries, han reservat per a aquesta setmana un espai destinat a la reflexió.

Les Jornades Feministes encaren la recta final amb diverses activitats. La primera és una conversa de TECGènere sobre joventut, que té lloc divendres 29 (10.30), al Mas Fonollar. A la tarda (18.30), el Museu acollirà la taula rodona «Mujeres líderes catalanas musulmanas.

I el dia 4 tindrà lloc a la Biblioteca Singuerlín la conferència «Dones i discapacitat, a càrrec d’Ana Peláez, membre del Comitè de Seguiment de la Convenció sobre l’Eliminació de totes les Formes de Discriminació contra la Dona de l’ONU.

Conferència ajornada

El Grup de Dones Àrtemis i el Centre Excursionista Puigcastellar havien programat la conferència «La creació literària amb ulls de dona», a càrrec de l’escriptora Gemma Lienas, reconeguda autora de llibres infantils, juvenils i per a adults, com El fil invisible. L’acte, que havia de tenir lloc dijous a la Biblioteca Central, s’ha ajornat i se celebrarà l’11 d’abril (19.00), també en aquesta Biblioteca.

Podeu consultar aquí el programa complet