"La passió de Shirley"

El divendres 14 i el dissabte 15 (21.00) arriba al Teatre Sagarra una particular visió del cabaret dirigida i interpretada per Josep Ferré.

Direcció i interpretació: Josep Ferré

Shirley B té una personalitat arrasadora a l’escenari. La seva veu i la seva gestualitat són grans, inimitables. L’actor Josep Ferré ens diu: Des del respecte a l’artista m’acosto a ella i a la seva personalitat a la meva manera. He intentat plasmar un programa de tv que fa un seguiment a un concert de Shirley. M’agradaria aclarir que l’espectacle està basat estrictament en fets “irreals”. Però també he d’indicar que durant una llarga temporada vaig treballar a un late-night a nivell nacional que em va permetre endinsar-me a un món que desconeixia totalment i era estrictament “real”. Em va fascinar, em va permetre treballar amb persones que mai hagués tingut l’oportunitat de conèixer i vaig viure situacions surrealistes.

Venda de localitats (10 euros) a les taquilles del teatre

  • Divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20h.
  • Dues hores abans de cada representació.

Telèfon de taquilla: 93 462 40 50/ 93 462 40 00-Ext. 2906

Venda anticipada de localitats

  • A totes les oficines de Caixa Catalunya en horari d’atenció al públic.
  • Servei de Tel-entrada 902 10 12 12.
  • Internet: www.telentrada.com

Et facilitem l'aparcament!

Preu especial de 3 hores d’aparcament per als vehicles que estacionin a l’aparcament de Rambla Sant Sebastià i Plaça de la Vila amb segell del Teatre Sagarra o de l'Auditori: 1,02€, per a les 3 primeres hores d'estacionament, quan l’hora normal de rotació té un preu de 2,14€.