La Nit dels Museus a Santa Coloma

El Museu de la ciutat s'adhereix a aquesta iniciativa el proper dissabte 19, de 19:00 a 01:00 hores.

El Museu Torre Balldovina et convida a participar aquest dissabte 19 en diverses activitats, en una ocasió única per gaudir del Museu fora dels horaris habituals:

De 19 a 1 h
Visita lliure al Museu
Exposició permanent "Santa Coloma: la muntanya, el riu". Exposició entorn a la història de Santa Coloma des del període ibèric fins inici del segle XX.

A les 21.15 h, 22.30 h i 23.45 h
El senyor Sagarra et convida a la Torre Balldovina
Visita guiada teatralitzada de la mà del senyor Ferran de Sagarra, amo de la Torre Balldovina ara fa cent anys, que ensenyarà casa seva tot recordant els seus vincles amb Santa Coloma i revivint les seves estades estiuenques a la Torre Balldovina.
Durada: 35 min
INSCRIPCIONS EL MATEIX DIA, A PARTIR DE LES 19 H

A les 22.00 h

Nit de Swing al Museu, amb The Swing Sweets
The Swing Sweets és un grup de swing integrat per la "crème de la crème" de la nova escena de joves músics de jazz de Barcelona, coneixedors i amants de la música swing dels anys 40. Rita Payés al trombó i la veu, Enrico Le Noci a la guitarra, Joan Garcias al contrabaix i Jordi Pallarés a la bateria. Quant al repertori, sonaran clàssics de Duke Ellington, Count Basie i Benny Carter, com també estàndards de jazz amb molt i molt de swing.
El concert es compondrà de dues parts: la primera en format concert i la segona dedicada a balladors i lindy hoopers assistents, amb exhibició del grup de ballarins de La Colmena, Santako Blues and Swing... 

A més, una foodtrack estacionada als jardins ens abastirà de menjar i beure! Esteu preparats?

La Nit dels Museus és una iniciativa promoguda pel Consell d’Europa en què participen més de tres mil museus de quaranta països i que enguany arriba a l'onzena edició. Més de vuitanta centres de Barcelona, l’Hospitalet, Badalona, Cornellà, Esplugues i Santa Coloma de Gramenet obren les portes fins a la matinada oferint exposicions, concerts, dansa, teatre i recitals poètics, tallers, visites comentades i activitats per a tota la família. Aquest dia els museus no tanquen les portes: te les obren de franc i et conviden a conèixer les seves col•leccions d'una altra manera: de nit!

La Nit dels Museus s'emmarca en la celebració del 18 de maig, Dia Internacional dels Museus.