La natura i l’ésser humà, protagonistes de la biennal Art Mix 2011

Les obres d’artistes locals s’han de presentar entre el 15 i el 30 de setembre."Homo et Natura" és el títol de la mosra

 

La biennal artística arriba enguany a la seva cinquena edició, amb l’objectiu de fomentar la creació dels artistes locals. Poden participar els creadors colomencs que, prèvia selecció per part del comissari de la mostra, participaran en una exposició col·lectiva. L’Art Mix 2011 es podrà visitar al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré del 15 de desembre de 2011 al 5 de febrer de 2012.

Els projectes s’hauran de presentar entre el 15 i el 30 de setembre al mateix Centre Can Sisteré. La selecció de les obres anirà a càrrec del comissari de l’exposició, el crític i historiador de l’art Albert Mercadé. La resolució s’enviarà a tots els participants a partir del 14 d’octubre.

En aquesta edició el tema triat és l’home i la natura. Les obres s’hauran d’adequar a aquesta proposta artística.  A més, els participants han de residir a Santa Coloma de Gramenet.

L’Art Mix 2011 també preveu la celebració d’un seminari obert a tothom. A càrrec del col·lectiu artístic Gep21 es farà el seminari “Natura/Art/Natura” el dia 3 de maig (20.00 hores) a Can Sisteré.

D’altra banda, s’ha creat un bloc de l’Art Mix 2011 per seguir el desenvolupament de la mostra, a més de servir de plataforma de comunicació i intercanvi d’idees.

<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FCanSistereSC&amp;layout=button_count&amp;show_faces=true&amp;width=450&amp;action=recommend&amp;font&amp;colorscheme=dark&amp;height=21" style="border:none; overflow:hidden; width:450px; height:21px;" allowtransparency="true" scrolling="no" frameborder="0"></iframe>