La mostra ‘Els sabors del món’ està dedicada a espècies i condiments

Diumenge, 27 de maig (d’11.00 a 17.00), l’Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma de Gramenet organitzarà la mostra «Els sabors del món» a la plaça del Rellotge. L’edició d’enguany està dedicada a les espècies i els condiments que tanta identitat proporcionen als aliments i a les cuines de tot arreu.

 

«Els sabors del món» és una trobada gastronòmica amb productes i plats de diversos indrets del planeta. La mostra, que pretén destacar la qualitat del comerç de la nostra ciutat, comptarà també amb diverses exhibicions culturals i animacions.

Des del 2012, «Els sabors del món» és un esdeveniment gastronòmic que pretén donar a conèixer productes alimentaris i elaboracions culinàries de les diverses cultures que conviuen al barri del Fondo. Els objectius últims de la mostra són la promoció del comerç local, la cohesió social i el foment del català com a llengua comuna.

Amb aquesta mostra d’aliments, el cicle Santa Coloma deGusta, que s’ha dut a terme durant el mes de maig, arriba pràcticament al seu final. Tot i que encara queden algunes activitats per celebrar com la Festa del Medi Ambient o les rutes teatratilitzades per la vinya d’en Sabater, el deGusta apura les últimes dates. L’esclat de creativitat en les tapes i els menús n’ha estat el distintiu de qualitat.

Fins al 31 de maig encara teniu temps de reservar taula en algun dels 37 establiments colomencs que hi participen.