La Mostra de Films de Dones arriba a la nostra ciutat

La projecció es farà aquest dimecres al Centre Pompeu Lab (c/Pompeu Fabra, 22)

Dins de la 27.ª Mostra internacional de Films de Dones, Santa Coloma, com a municipi membre de l’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació, acull el 30 d’octubre, al Pompeu Lab (18 h), una de les projeccions del programa «Conegudes (també) a Casa». 

Aquesta es la quarta vegada que a la ciutat es projecten pel·lícules d’aquesta Mostra. En aquesta ocasió es presenta El viatge de la Marta, una pel·lícula dirigida per Neus Ballús, que tracta, a l’escenari del Senegal, sobre l’experiència d’una noia europea de disset anys en aquest país africà, sobre el negoci que representa el turisme occidental i els valors de l’amistat en persones de diferent cultura. Aquesta projecció s’emmarca també en la cloenda de la programació de les jornades d’enguany de Solidaritat i Cooperació, que tenen com a lema «Obrint fronteres». 

La Mostra de Films de Dones, que compta amb el suport de la Fundació SGAE, de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona, ofereix un total de disset sessions en setze poblacions catalanes, amb projeccions de treballs de tretze directores. Cada sessió compta amb la presència de la directora i d’una persona responsable de la Mostra per conduir el debat amb el públic. L’entrada és lliure.