La Mercè torna a Santa Coloma

L'entorn del pont del Molinet, al parc fluvial del Besòs, serà escenari de diverses activitats lúdiques adreçades a tota la família.

Amb motiu de la celebració de les festes de la Mercè a la veïna ciutat de Barcelona, i com el dia 24 és festa local a Santa Coloma de Gramenet, els ajuntaments de les dues ciutats han preparat un programa d'actes lúdics, culturals i d'entreteniment per a gaudir del parc fluvial, de banda i banda del riu, i oferir actuacions musicals, jocs tradicionals, demostracions de cura de la natura i trobades familiars durant les festes de la Mercè. No faltaran les foodtrucks o furgonetes amb cuina per menjar per poder aprofitar plenament la jornada.

Les activitats de la Mercè a Santa Coloma es faran de 11.00 a 20.00 hores, i la passarel·la de vianants al costat del pont del Molinet permetrà gaudir de les activitats organitzades en els dos costats del riu.

Activitats del dimarts 24 de setembre

D’11.00 a 20.00 h

FOOD TRUCKS

D’ 11.00 a 13.00 h

TALLERS DE JOC TRADICIONAL 

Carreres de sacs, xarranca i altres jocs de tota la vida. A càrrec de la cooperativa La Bonita.

13.00 h

EL PROFESSOR STEVEN

Steven arriba al Parc Fluvial del Besòs disposat a explicar la Història del Rock en 10 Riffs!

Les millors cançons, els millors artistes ... presentats pel millor Professor i la seva banda!

De  16.30 a 18.00 h

TALLERS DE JOC TRADICIONAL 

Carreres de sacs, xarranca i altres jocs de tota la vida. A càrrec de la cooperativa La Bonita.

18.00 h

ANTIPASTI

 L’Antipasti és un modest lloc ambulant de menjar italià, regentat per dos cuiners molt especials: el xef Marcelo Mascarpone i el seu ajudant Pepino Pepperoni.

Arribats directament de Napoli, cuinaran pizzes, pasta, faran malabars amb tomàquets, rebots amb mandonguilles, equilibris amb ampolles, curses amb Vespa, música amb les olles, màgia amb el foc… La seva cuina és tot un espectacle, tot i que potser al final tot s’acaba covertint en un desastre.

19.00 h

ACTUACIÓ MUSICAL

LA EXTRAÑA PAREJA

Vine a gaudir de les millors versions del pop-rock estatal amb La Extraña Pareja,  duo musical coloment compost per Fernando Romera i Jose Mª Santos "Prebe".