La llegenda del Torrent de les Bruixes

Després de la gran baixada popular les activitats continuen fins el dia 1 a la plaça de Pau Casals.

Per cinquè any consecutiu, aquest cap de setmana torna La llegenda del Torrent de les Bruixes. La gran baixada popular se celebrarà aquest dissabte 29 amb cinc representacions teatral de foc i música. Els horaris i els punts del recorregut previstos per a dissabte són aquests: font de Sant Roc, a l’avinguda de Ramon Berenguer (17.20), parc d’Europa (17.45), església Major (18.15), plaça del Rellotge (18.55) i plaça de Pau Casals (19.40).

La llegenda del Torrent de les Bruixes està ambientada a l’Edat Mitjana i narra una història d’amor impossible entre dos joves que pertanyien a diferents realitats socials; l’Oriol i la Maria. L’acció es desenvolupa el 1209, al voltant de l’església romànica que va donar nom a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet. Allà un grup de bruixes i dimonis, en una brutal repressió, van transformar l’interior del temple en un diabòlic passatge del terror.

La gran baixada popular és oberta a la participació de tothom. Només heu de triar entre la concentració de les forces del mal, disfressats de bruixes (font Sant Roc) o de dimonis al parc d’Europa, o la concentració de les forces del bé: disfressats de soldats medievals, clercs o camperols, a la plaça del Rellotge.

Tast de vins i passatge del terror

La principal novetat d’aquesta edició serà el nou escenari del recinte firal, que se situarà a la plaça de Pau Casals. Allà, també hi serà El Racó del Vi de Fra Miquel els dies 29, 30, 31 d’octubre i 1 de novembre, un espai gastronòmic on podeu tastar vi i menjar de qualitat, i el Diabòlic Passatge del Terror, que funcionarà els dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre.

Més informació, a les pàgines de Facebook JAK-Joves Artistes Kolomencs i La Llegenda del Torrent de les Bruixes.