La llegenda del torrent de les Bruixes cobra vida

Per setè any consecutiu, els dies 2, 3 i 4 de novembre, la ciutat reviurà la llegenda del torrent de les Bruixes, una performance organitzada pels Joves Artistes Kolomencs.

El recinte firal se situarà a la plaça de Pau Casals, on també hi haurà animació infanti i exhibicions de dansa, música i pirotècnia. El diabòlic passatge del terror, que forma part de la llegenda, s’hi instal·larà tot el cap de setmana i és la gran atracció de la festa.
Dissabte, dia 2 (18.30), tindrà lloc l’aquelarre de les bruixes, que és el pròleg de la gran baixada formada per cinc representacions teatrals. La comitiva sortirà des de la font de Sant Roc el dia 3 a les 17.30 h i continuarà pel parc d’Europa (18.15), l’església Major (18.45) i les places dels Sagarra (19.15) i de Pau Casals (20.00).

La llegenda reviu una història d’amor impossible de l’edat mitjana. L’acció es desenvolupa al voltant de l’església romànica que va ser l’origen de Santa Coloma de Gramenet. Un grup de bruixes, en una brutal repressió, van transformar l’interior del temple en un diabòlic passatge del terror.