La Generalitat informa que aquest divendres les escoles romandran obertes

El conseller Felip Puig ha informat que a diverses comarques del litoral i prelitoral, inclosa la del Barcelonès, s'ha suspès el transport escolar interurbà. A Santa Coloma els centres escolars i les llars d’infants municipals obriran les seves portes en l'horari habitual. Es manté, en canvi, la suspensió del transport especial adaptat per a persones amb problemes de mobilitat.

Davant una segona ona de fred i neu que recorre el litoral català de nord a sud, la Generalitat manté l'alerta i ha decretat la suspensió del transport escolar interurbà. Així, aquest divendres els escolars escolaritzats en altres municipis no comptaran amb el servei de transport. A Santa Coloma els centres educatius que depenen de la Generalitat i les llars d’infants municipals obriran amb normalitat les instal·lacions.

A última hora d'aquesta tarda s'ha reunit el Comitè municipal d'emergència per avaluar la situació a Santa Coloma. Tot l'operatiu a la via pública, Policia Local i serveis socials continua alerta. A la nit es reforça la patrulla de Policia Local per fer front a qualsevol incidència derivada de la baixada de les temperatures.

Cal assenyalar que la jornada ha transcorregut amb normalitat sense incidents a destacar.  Els punts més elevats de la ciutat compten amb dipòsits de sal per si fos necessari escampar-la.

El Comitè d'emergència, davant les previsions d’una nova nevada, ha decidit mantenir la suspensió del transport escolar adaptat. Totes aquestes mesures s'aniran revisant en funció de l'evolució de la meteorologia.