La Fundació Tallers obre una parada al mercat Sagarra

Aquest proper divendres la parada de Fundació Tallers al Mercat de Sagarra obre les seves portes. Fundació Tallers és una entitat colomenca creada l’any 1988 que té com a objectiu la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat.

A partir de les 9.30 h. hi haurà diferents activitats i a les 12 hores se celebrarà la inauguració oficial a càrrec del Tinent d’Alcalde de l’Àrea de serveis interns i promoció
econòmica de l’Ajuntament de Santa Coloma, Joan Carles Mas, el regidor de promoció econòmica i comerç, Esteve Serrano, el Gerent de Fundació Tallers, Ricard Matas, i el director del Mercat de Sagarra, Teófilo Redondo.

L’Ajuntament de Sta. Coloma de Gramenet i el Mercat de Sagarra han cedit una parada per a Fundació Tallers en aquest mercat municipal de la ciutat. A partir de la seva inauguració, cada divendres, de 9.30 a 14.30 hores un monitor i 3 usuaris del centre ocupacional de Fundació tallers atendran el públic. En aquesta parada la fundació podrà exposar i vendre els productes artesanals realitzats per persones amb capacitat intel·lectual.

Fundació Tallers és una entitat de Sta. Coloma de Gramenet, creada l’any 1988, que té com a objectiu la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat. Compta amb dos Centres Especials de Treball on treballen 263 persones i dos Centres Ocupacionals on s’atenen a 120 persones amb discapacitat intel·lectual.

75 anys del Mercat de Sagarra
La inauguració de la parada s’emmarca dins dels actes de celebració del 75è. aniversari del mercat municipal, conjugant l’activitat comercial i la responsabilitat social amb el col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual de Santa Coloma de Gramenet.