La Festa Major estrena el circuit familiar UAU!

#festacoloma2017 ens porta nous espectacles familiars amb la creació del UAU! Circuit d’espectacles que et deixaran amb la boca oberta.

 

La programació ha comptat amb la col·laboració del festival local Passatge Insòlit (a finals d’octubre) i vol consolidar-se com un festival d’estiu de l’escena familiar amb una oferta de qualitat. A més a més, fomenta el circuit dels espectadors, ja que consta d’un passaport on es pot segellar la presència a la funció i amb què s’entra al sorteig d’un valuós premi. Aconsegueix la teva butlleta UAU! i assisteix, almenys, a quatre dels sis espectacles que conformen el UAU! A cada un t’hi posaran un segell. Un cop els tinguis pots dipositar la teva butlleta abans del 8 de setembre a l’urna que trobaràs a la porta de l’Ajuntament. Entre el públic participant es sortejarà un passi gratuït per a tots els espectacles infantils o familiars que es programin al Teatre Sagarra durant tot un any, per al titular i quatre acompanyants.

El cartell de la primera edició del UAU! està integrat per 6 espectacles: dissabte es podrà veure ‘Karoli l’home roda’ de Professor Karoli i ‘Marabunta’ de Guillem Albà; diumenge pujaran a l’escenari ‘Collage’ de Bot Project i ‘The Incredible Box’ de Cia. La Tal; i finalment dilluns serà el torn d’‘En Bernat el pescador’ de Galiot Teatre i ‘Traps’ d’Efímer. Podeu consultar el lloc i l'horari dels sis espectacles al web de la Festa.