La Festa Major de Santa Coloma acull una exposició de Gino Robert (Centre d’Art Can Sisteré) i una mostra del colomenc Ricard Altés (Museu Torre Balldovina)

Gino Rubert és popularment conegut per ser el creador de les portades de la trilogia Millenium de l’escriptor suec Stieg Larsson i és autor del cartell de la Festa Major d’Estiu d’enguany.

Santa Coloma de Gramenet, a 2 de setembre de 2010. Dins  del programa de Festa Major d’Estiu 2010 que ha preparat l’Ajuntament de Santa Coloma i la Comissió Municipal de Festes, també està present l’art a través de dues interessants exposicions.

Concretament, el proper dissabte 4 de setembre el Centre d’Art Contemporani Can Sisteré acull la inauguració de l’exposició de Gino Rubert. L’acte estarà presidit per l’alcaldessa de Santa Coloma Núria Parlon i l’artista, que faran un recorregut per la mostra. Gino Rubert és també l’autor del cartell d’enguany de la Festa Major d’Estiu.

La nova exposició a Can Sisteré és una selecció de 20 obres recents de l’artista, entre pintures, dibuixos i collages, amb el fil conductor de les emocions.

Gino Rubert (Mèxic, 1969) viu i treballa a Barcelona i és conegut  popularment per les portades de la trilogia Millenium de l’escriptor suec Stieg Larsson. La seva obra recorda el dadaisme més radical, l’angoixa expressionista, l’humor i l’esperit lúdic del surrealisme. Presenta escenografies austeres i buides, preparades perquè apareguin en escena uns personatges que ens mostren les seves funcions i disfuncions. L’erotisme i el sexe hi són presents, com també el creuament de històries familiars i les relacions de parella. Es tracta d’un univers bell i plàcid però també sinistre, grotesc, ple de sentit del humor, ambigu i enigmàtic.

Can Sisteré acollirà la mostra de Gino Rubert del 4 al 17 d’octubre.

Centre d’Art Contemporani Can Sisteré

Carrer Sant Carles, s/n.

Santa Coloma de Gramenet

Horaris: dissabte 4 de setembre: de 13.00 a14.30 h i de 17.00 a 21.00 h  // diumenge 5 de setembre d’11.00 a 13.30 h. La resta de dies, de dilluns a divendres, de 17.00 a 21.00.

Ricard Altés al Museu Torre Balldovina

També a partir del 4 de setembre  -i fins el 19 de setembre- es podrà veure al Museu Torre Balldovina una mostra de Ricard Altés, un homenatge a aquest artista colomenc, fuster, dibuixant, pintor i decorador, que va ser capaç de dominar i recuperar tècniques pròpies del seu ofici amb una empremta i un estil innovador i molt personal.

Per a   més informació sobre el Museu i les seves exposicions: www.gramenet.cat

Podeu accedir al programa d’activitats al complet de la Festa Major d’Estiu també al web municipal www.gramenet.cat.

Us adjuntem una imatge de l’exposició de Gino Rubert, “Love cake”.

Per a més informació

Premsa i Comunicació Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
93 462 40 00 / 618 045 488