La Festa de la Cooperació, punt àlgid de les Jornades de la Pau

La Festa de la Cooperació de diumenge 19, marca el punt àlgid de les Jornades de la Pau que continuen celebrant-se a la nostra ciutat.

La Festa tindrà lloc a la plaça de la Vila (de 10.00 a 14.00) i servirà perquè les entitats hi puguin mostrar la seva feina. A més, hi ha altres actes d’interès com la taula rodona sobre el tractat de lliure comerç signat per la Unió Europea i els Estats Units (Can Sisteré, dia 21, 19.30) o l’homenatge als colomencs deportats als camps de concentració nazi (jardí de la Torre Balldovina, dia 22, 18.00).

Pel que fa a les conferència, cal destacar la del dia 22 (Museu, 19.00) per retre homenatge a l’alcalde republicà Celestí Boada, ara que fa 75 anys del seu afusellament pel franquisme. Hi parlaran els historiadors José Manuel Márquez i Juanjo Gallardo.
Els nens tenen espai propi a les biblioteques amb els contes solidaris, i els aficionats al cine poden veure avui, dia 17 (Biblioteca Singuerlín, 20.00) el curt Projecte Sarajevo-Santa Coloma 2015, del Grup Eirene, i el film bosnià Terra de ningú.