La Diada a Santa Coloma

Aquest dimecres 11 de setembre es celebrarà la Dia Nacional de Catalunya a la Plaça de la Vila.

El proper dimecres 11 es celebrarà a Santa Coloma la Diada Nacional de Catalunya amb la tradicional ofrena floral a la Plaça de la Vila a partir de les 11:00 hores. Quan s'acabi l'ofrena s'iniciará la tancada dels Gegants Vells organitzada per la Colla de Gegants i Capgrossos de Santa Coloma de Gramenet amb el següent itinerari: Plaça de la Vila, carrer de Josep Anselm Clavé, carrer Major, carrer Sant Carles i plaça Manent. Després de dansar durants els dies de festa i estar al vestíbul de l’Ajuntament, acomiadarem a la Coloma i el Silvestre fins la propera Festa Major!

Les sardanes tancaran els actes matinals d'aquest 11 de setembre amb una audició a càrrrec de la Cobla Ciutat de Terrassa, a les 12 h a la Plaça de la Vila. Organitza: Amics de la Sardana del CEP. 

Concert de La Diada

Aquest diumenge 8 de setembre a les 19 h, ARS TRIO LES VARIACIONS GOLDBERG, EN VERSIÓ TRIO DE CORDA a l'Auditori Can Roig i Torres, entrada lliure. 

La passió per portar la música més variada als llocs més inèdits fa que l’Ars Trio presenti aquest programa de J.S. Bach amb gran satisfacció. Els seus membres, l’Oriol Algueró al violí, en Bernat Bofarull a la viola i en Nabí Cabestany al violoncel, porten dècades compartint escenaris amb tot tipus de repertori i de públic.