La Cursa per la Vida

Es disputa la 14a edició el diumenge 22 (10:30h) al Parc de Can Zam.

En les darreres hores, prop de 3.000 persones s’havien inscrit en la Cursa per la Vida, una aposta per la comunicació i sensibilització social contra el càncer, que tindrà lloc diumenge, dia 22. Els participants estan convocats a les 10.30 h al parc de Can Zam per fer un itinerari de 5 km.

La marxa sortirà des de Can Zam i continuarà pel parc fluvial, el pont del Molinet i l’avinguda de la Generalitat per acabar a la plaça de la Vila. La Cursa per la Vida no és competitiva i és oberta a tothom. Es recomana portar- hi roba còmoda i calçat adient i fer un escalfament previ. En cas d’esgotament, cal fer una petita parada i seguir les indicacions mèdiques (prèvies a la cursa).

Des de les 10:30 fins les 11:45 no podreu accedir amb bicicleta a la llera del Riu. Davant els accidents viscuts als darrers mesos, i per la seguretat de corredors, corredores i ciclistes, l'organització i el Departament d'Esports de l'Ajuntament han estimat adient prohibir l'accés a la llera dels ciclistes en aquest horari indicat. Gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.

Inscripcions obertes: el preu per participar-hi és de 7 €, i la recaptació es destinarà a la lluita contra el càncer. També es poden fer les inscripcions el mateix dia a la línia de sortida. Punts d'incripció:

  • Intersport Massip c. Sant Ramon, 3
  • Assoc. Espanyola Contra el Càncer c. Lluís Companys, 9 Tel. 93 385 03 79

Informació:
Departament d’Esports
Pl. d’en Joan Manent, s/n.
Tel. 93 462 40 86
Fax 93 385 33 84
esports@gramenet.cat