La Confraria de la Veracruz organitza els actes més populars de la Setmana Santa colomenca

La Confraria de la Veracruz i María Santísima de los Dolores és l'associació de Santa Coloma que protagonitza la major part de les activitats de fervor religiós o de caràcter litúrgic que es faran a la nostra ciutat amb motiu de la Setmana Santa. Dissabte 15 de març (20.30), a la sala d'actes del Museu Torre Balldovina, membres del cos de la Policia Local oferiran el tradicional pregó, que dóna inici als actes religiosos més rellevants de la Setmana Santa d'aquest any.

Diumenge de Rams

El diumenge 16 de març (11.45) tindrà lloc la processó de “La Borriquita”, amb sortida de l'església Major, que recorrerà els següents carrers del centre de la ciutat: passeig de Mn. Jaume Gordi, Rafael Casanova, Irlanda, rambla de Sant Sebastià, rambla del Fondo, Beethoven, plaça del Rellotge, Dalmau, rambla del Fondo, Rafael Casanova, Mn. Camil Rosell i plaça de Pius XII. A la plaça del Rellotge, la Casa d'Aragó farà la tradicional “rompida de la hora”, i l'església de Sant Joan Baptista rebrà a la comitiva.
Aquest mateix dia haurà diverses benediccions de rams pels voltants de les esglésies, com és el cas de la (11.30) parròquia de Sant Josep Oriol, a la plaça de l'Olimp, i la de l'església Major (11.45), coincidint amb la sortida de la processó de “La Borriquita”.

Processó

El dijous 20 de març (22.00) la Confraria de la Veracruz organitza la processó de Dijous Sant, que, sortint de l'església Major, farà el següent recorregut: passeig de Mn. Jaume Gordi, carrers de Rafael Casanova, Nàpols, Beethoven, Sicília, Rafael Casanova, Mn. Camil Rossell i plaça de Pius XII. Acompanyaran en la processó la Banda del Nostre Pare Jesús Nazareno, de Badía del Vallés, la Banda de la Colònia Eganbrense, la Banda de Can Ros i la Banda de Música Popular Salsense.