La ciutadania pot fer aportacions al PAM fins el 30 d'abril

Un cop les entitats ciutadanes ja han dit la seva sobre el Pla d'Acció Municipal, el procés participatiu a títol individual es tancarà el dilluns 30 d'abril.

El procés participatiu del PAM 2011-2015 ( Pla d’Acció Municipal) viu els seus darrer dies. Després d'un cicle inicial de presentacions a les regidories de districte i un seguit d'activitats al carrer per explicar les propostes de millora de Santa Colom, el darrer Consell General de Ciutat ha servit perquè les entitats fessin les seves aportacions, mitjançant grups de treball i tallers de debat,. Al mateix temps, el document inicial del PAM, amb l'enquesta de participació, ha estat tramès a la població.

Ara, ens trobem en la fase final d'aquest procés i els ciutadans i les ciutadanes de Santa Coloma, encara són a temps de participar-hi a títol individual. El termini s'acaba el proper 30 d'abril i fins llavors resta a la seva disposició  un formulari on-line al qual s'hi pot accedir mitjançant aquest enllaç.  A més, s'han establert punts de recollida dels qüestionaris, en forma de bústia, als centres cívics de Santa Coloma (Fondo, Can Mariner, el Riu, Singuerlín, i Llatí), a les tres biblioteques municipals (Central, Singuerlín i Can Peixauet) i a l’OIAC.

Un projecte de ciutat

El PAM és un projecte de ciutat que aborda el futur immediat des d'àmbits d'actuació tan diversos com l'ocupació, la igualtat, la cohesió social, la sostenibilitat, la participació i la qualitat democràtica. Tota la informació sobre el Pla d'Acció Municipal es pot trobar aquí.

Full de ruta pels propers anys

El PAM que s'acordi després del procés d'informació i participació serà com un full de ruta que recollirà els projectes i iniciatives que s'hauran d'executar en els propers anys (fins 2015) per millorar la ciutat. L'objectiu global del procés d'informació i participació del PAM és enfortir tots els mecanismes de transparència i participació a l'abast de la ciutadania, i prioritzar les actuacions per poder donar resposta a les principals necessitats que té Santa Coloma.

Compromís de Govern

El document que s'aprovi en el Ple municipal, després del procés participatiu, ha de recollir el conjunt de projectes que l'equip de govern municipal es compromet a desenvolupar i a retre comptes en els propers anys amb la implicació de la població.