La Central Escènica de Santa Coloma acull una mostra sobre el tràfic i l’explotació de les dones arreu del món

Amb l’objectiu de sensibilitzar i fer reflexionar sobre el tràfic i l’explotació sexual de les dones, l’exposició “No seas cómplice” es podrà veure a la Central Escènica (av. de Francesc Macià, 41) del 5 al 13 de maig.

Santa Coloma de Gramenet, a 3 de maig de 2010. El proper miércoles 5 de maig la Central Escènica de Santa Coloma acull la inauguració de la mostra “No seas cómplice” (19:00 h), que romandrà en aquest equipament del 5 al 13 de maig (de dilluns a divendres 17 a 20:30 h). A l’acte d’inauguració, hi haurà una conferència de María del Rosario Vásquez, membre de la Red Nacional de Mujeres colombianas i defensora dels drets humans.

Produïda pel Ministeri d’Igualtat, la intenció d’aquesta mostra és explicar, implicar i fer reaccionar la societat davant aquesta forma d’esclavatge, un fenomen mundial que suposa una vulneració greu dels drets de les dones i que constitueix una forma més de violència de gènere.

La mostra, que ha estat cedida per la Diputació de Barcelona al Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD), aborda aspectes com ara les diferents fases del tràfic de dones, el perfil de la víctima i les causes i les conseqüències d’aquest fenomen, entre d’altres.

La Central Escènica de Santa Coloma

En el marc de la Festa Major d’Estiu 2009, l’Ajuntament va inaugurar la Central Escènica, un equipament de ciutat destinat a la formació, creació i representació teatral, així com a les altres arts escèniques. L’equipament té una superfície de 1.060 metres quadrats, distribuïts en una gran sala multidisciplinar -que es pot dividir en quatre espais d’assaig i d’altres activitats artístiques-, camerinos i lavabos, una zona per tallers i magatzem i diferents sales de reunions i treball. El disseny de l’espai es va realitzar seguint criteris d’estalvi energètic i va comptar amb la participació i consens dels grups de teatre de la ciutat. La Central Escènica està ubicada a l'Av. de Francesc Macià, 41.

Us adjuntem una imatge de la mostra.

Per a més informació i/o entrevistes:

Comunicació Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
93 462 40 00 / 618 045 488

comunicacio@gramenet.cat