La Central Escènica acull una mostra sobre el tràfic i l’explotació de les dones arreu del món

Amb l’objectiu de sensibilitzar i fer reflexionar sobre el tràfic i l’explotació sexual de les dones, l’exposició “No seas cómplice” es podrà veure a la Central Escènica (av. de Francesc Macià, 41) del 5 al 13 de maig.

El proper dimecres 5 de maig la Central Escènica de Santa Coloma acull la inauguració de la mostra “No seas cómplice” (19:00 h), que romandrà en aquest equipament del 5 al 13 de maig (de dilluns a divendres 17 a 20:30 h). A l’acte d’inauguració, hi haurà una conferència de María del Rosario Vásquez, membre de la Red Nacional de Mujeres colombianas i defensora dels drets humans.

Produïda pel Ministeri d’Igualtat, la intenció d’aquesta mostra és explicar, implicar i fer reaccionar la societat davant aquesta forma d’esclavatge, un fenomen mundial que suposa una vulneració greu dels drets de les dones i que constitueix una forma més de violència de gènere.

La mostra, que ha estat cedida per la Diputació de Barcelona al Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD), aborda aspectes com ara les diferents fases del tràfic de dones, el perfil de la víctima i les causes i les conseqüències d’aquest fenomen, entre d’altres.