La Casa Regional Extremenya i La Casa d'Aragó Virgen del Pilar estan de celebració

La Casa Regional Extremenya celebra la seva setmana cultural del 11 al 19 d'octubre i La Casa d'Aragó Virgen del Pilar celebra la festa de la seva patrona.

La Casa Regional Extremenya celebra la seva setmana cultural del 11 al 19 d'octubre. A l'acte inaugural (dia 11, 20.00) assistiran María Neus Esteve, tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Jaraíz de la Vora, i Belén Martín, regidora de Joventut, Turisme i Esport d'aquesta localitat de Càceres. La processó de la Verge de Guadalupe (dia 12,a les 11:30h), un concurs gastronòmic, una degustació de migas i diversos espectacles conformen el programa. Més informació,al carrer de Sant Ignasi,34.

La Casa d'Aragó Virgen del Pilar celebra la festa de la seva patrona.
Divendres, dia 10, es posen en marxa unes atraccions infantils  a la plaça de Pau Casals, on, issabte, s'instal·larà  una fira d'artesania. Una cercavila de la Colla de Gegants i  del Grup de Tambors i Bombos, jocs tradicionals aragonesos,  tasts de cervesa, un espectacle d'Els Joves de la 3a Edat i  les actuacions de l'Escola de Flamenc Taló i Bordó i dels roquers Gain i Pedro Parc completaran la jornada. Finalment,  el diumenge 12 d'octubre (12.00) hi haurà una degustació  de pastes i vi a la seu de l'entitat abans de l'inici de la processó de la Pilarica. A les 13:00h s'oficiarà una missa a l'església Major en què actuarà el grup folklòric Corona d'Aragó.
Els actes acabaran amb un dinar de germanor (15:00h). Més  informació, al carrer de Sant Josep, 30.