La campanya nadalenca de promoció del comerç local es tanca amb èxit

La promoció del comerç local durant les festes nadalenques s'ha tancat amb èxit. Els gairebé 2000 establiments que existeixen a la ciutat s'han vist beneficiats per una campanya institucional, organitzada per l'Ajuntament i l'Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI), que tenia com a objectiu posicionar l'oferta comercial del municipi.

En aquesta ocasió es va optar per reforçar la imatge del sector a través d'una campanya de suport. El consistori ha contribuït amb 24.000 euros de subvenció. En xifres, aquest esforç per rellançar el comerç colomenc s'ha traduït en 2000 cartells col·locats als punts autoritzats de la ciutat, 250 banderoles, 36 tanques i 10 línies d'autobusos amb la corresponent publicitat al·lusiva.

D'altra banda, la Fira de Nadal de la plaça del Rellotge es va tancar també amb una gran participació. Els colomencs van poder realitzar les seves compres de productes típicament nadalencs a les 29 parades de la fira. El mateix es pot dir dels mercats municipals que, entre d'altres iniciatives, van organitzar una campanya de recollida solidària d'aliments. La ràdio va ser el mitjà escollit per a una campanya de promoció específica dels mercats municipals de Santa Colloma, de l'oferta d'alimentació fresca, sana i saludable que ofereixen aquests centres de referència del comerç local.