La campanya comercial de Nadal impulsa, més que mai, les compres a la ciutat

La ACI i Fondo Comerç ofereixen actes que apropen la ciutadania als seus associats.

Ha començat a la nostra ciutat la campanya comercial de Nadal, que impulsen al costat de l'Ajuntament les dues associacions de comerciants (ACI i Fondo Comerç) i els tres mercats municipals. L'objectiu comú és informar la ciutadania de la diversitat, qualitat i potencialitat del comerç per afavorir que es realitzin les compres en els establiments locals.

A la campanya no falten les activitats recreatives i solidàries, els sortejos i els elements més típics d'aquesta època de l'any (com les fires de productes nadalencs), la presència als carrers dels personatges emblemàtics del Nadal o els adorns i la il·luminació característics per fer més agradable el passeig. Hi ha un esforç col·lectiu addicional perquè, en aquesta època de crisi que afecta tots els àmbits, els comerços colomencs siguin els primers beneficiats de les compres que solen incrementar-se en aquest mes.

Els principals carrers de la ciutat tenen il · luminació nadalenca des del dia 7. L'Ajuntament subvenciona el 40% del cost d'aquesta activitat que promouen els comerciants i també es fa càrrec del consum energètic.

Carnet de la FAMPA amb descomptes

La novetat d'aquesta campanya és un carnet per als socis i sòcies de la FAMPA (Federació d'Associacions de Mares i Pares), que promouen 18 associacions de d'altres centres escolars de la ciutat, 15 de primària i 3 de secundària. S'estima que unes 3.500 famílies de Santa Coloma, amb aquest carnet, podran beneficiar-se de descomptes-entre un 5 i un 10% - en un centenar d'establiments adherits a l'ACI o Fondo Comerç.

Activitats de Fondo Comerç

Un cop tancada l'edició d'enguany de la Fira de l'Arbre de Nadal a la plaça del Rellotge, des del diumenge 23 pren el relleu la Fira de Reis al mateix escenari, amb un munt d'activitats complementàries per a tots els públics.

Fondo Comerç ha engegat una campanya solidària de recollida d’aliments durant el mes de desembre. Aquest productes es donaran per als menjadors socials de la ciutat que atenen a les persones sense recursos.
S'ha organitzat també els dissabtes 22 i 29 una recollida solidària de taps de plàstic, a més de la recollida d'aliments i joguines. Punts de recollida: la Fira de Reis de la plaça del Rellotge i el CRIJ Rellotge XXI (Carrer del Rellotge, 21) de 10:30 a 13:00 i de 17.30 a 20.30 hores.

Els establiments de Fondo Comerç col·laboren amb productes o serveis en una gran panera de regals per als seus clients. Durant la campanya de Nadal els clients dels establiments adherits regalaran participacions de la panera que es sortejarà en la combinació del primer  premi de la loteria de Reis (6 de gener). El guanyador se’n durà productes i serveis per valor d’uns 4.200€.

Animació comercial de "Santa Coloma Tot a Mà"

Del 27 de desembre al 4 de gener de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores ( El 30 de desembre -descans- i el 31 de desembre de 10-14h) els colomencs i les colomenques podran muntar al trenet turístic que tindrà el següent itinerari: Plaça de la Vila, Psg. De Llorenç Serra., Av. de Francesc Macià, Av. De Catalunya, Santiago Rossinyol, Anselm Riu (possibilitat de parada al CAP de Singuerlin perquè baixi i pugi al trenet qui vulgui) , Av. de Francesc Macià, Av. de Santa Coloma, Cultura, Av. de la Generalitat i Plaça de la Vila.

Per als més menuts i menudes, els dies 2,3 i 4 de gener 2013 de 10 a 14 h. i de 17 a 20 h, s'instal·laran inflables a la Plaça de la Vila (al costat de la barana) i al Jardí Josep Moragues. Aquests mateixos dies -de 17 a 20 h- un Rei Mag recollirà les cartes dels nens i nenes a la plaça Catalunya, el dimecres 2; a Singuerlín (itinerant pels comerços associats) el dijous 3; i el divendres 4 a la Plaça Manent.

El sistema per participar en les activitats serà prèvia entrega del comerciant del tiquet corresponent, amb l’objectiu de potenciar les compres.

A més a més, es farà paral·lelament a les accions al carrer, un sorteig  per a les persones que comprin en els comerços associats durant tota la campanya de  Nadal ( des de l’1 de desembre al 5 de gener), fent el sorteig el dia 13 de gener. El premi serà una panera gegant amb productes dels propis comerciants.