La Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré acull dilluns el lliurament de diplomes a les participants de la 1a. edició del projecte Dones en Xarxa a Santa Coloma

La cerimònia de lliurament de diplomes estarà presidida per l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, juntament amb la regidora de Polítiques d’Igualtat, Salut i Consum, Ángeles Peláez, i la coordinadora de Dones en Xarxa, María Freiría.

Santa Coloma de Gramenet, a 4 de juny de 2010. Una cinquantena de colomenques han participat en els tallers d’iniciació i aprofundiment d’internet promoguts per l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i l’entitat  Dones en Xarxa, formació que té com a objectiu fomentar la participació i l’ús d’internet entre les dones a través de cursos i tallers.

Per celebrar-ho, el proper dilluns 7 de juny, a les 19 h, se celebrarà l’acte de lliurament de diplomes per a totes les dones que han participat als tallers des de l’octubre al juny de 2010. La Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré (plaça de la Sagrada Família s/n) acollirà l’acte organitzat per l’Ajuntament de Santa Coloma i Dones en Xarxa. La cerimònia de lliurament de diplomes estarà presidida per l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, juntament amb la regidora de Polítiques d’Igualtat, Salut i Consum, Ángeles Peláez, i la coordinadora de Dones en Xarxa, María Freiría.

Durant la celebració, María Freiría presentarà Femitic, un concurs de vídeo difós per Internet i promogut per Dones en Xarxa que aquest any arriba a la segona edició. L’objectiu de Femitic és fomentar la creació de continguts digitals per part de les dones. Els dos requisits que han de complir els vídeos per poder entrar a concurs són: estar realitzats per dones i tenir com a tema la participació de les dones en qualsevol de les formes que prenen les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Així mateix, s’aprofitarà l’acte per donar a conèixer la iniciativa La Carlota parla de sexe, un bloc sobre sexualitat i relacions afectives adreçat al jovent i ubicat al web de Dones en Xarxa. L’espai també conté un consultori en línia.

Santa Coloma a Dones en xarxa, dones ciutadanes

La ciutat de Santa Coloma, mitjançant l’Ajuntament, forma part de Dones en Xarxa des del 2008. A més dels tallers que s’imparteixen, la nostra ciutat també forma part del projecte Dones en xarxa, dones ciutadanes (http://www.donesenxarxa.cat/-Web-local-Santa-Coloma-). Cada localitat que hi participa té un espai web propi per poder fer visibles les veus de les dones a partir de les notícies, experiències i opinions que elles mateixes generin. El conjunt de webs locals conformen la xarxa de dones de Catalunya.

Per a més informació i/o entrevistes:

Comunicació Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
93 462 40 00 / 618 045 488

comunicacio@gramenet.cat