La Biblioteca Central de Santa Coloma acull aquest dijous la conferència de la diputada al Congrés i colomenca Esperança Esteve

La conferència “Pobresa, exclusió social i immigració” s'emmarca en el cicle d'activitats programades amb motiu de l'Any Europeu de lluita contra la pobresa i l'exclusió social.

Santa Coloma de Gramenet, a 18 de maig de 2010. L’Ajuntament de Santa Coloma continua amb el cicle d’activitats, fins el 9 de juny, amb motiu de l’Any Europeu de Lluita contra la Pobresa i l’Exclusió Social, amb l’objectiu d’apropar la realitat europea a la ciutadania i, alhora, incidir en la idea de la integració i la convivència.

En concret, aquest dijous 20 de maig  (20 h) la diputada al Congrés de Madrid i portaveu d'immigració del Grup Socialista al Congrés de Diputats, la colomenca Esperança Esteve,  pronunciarà la conferència "Pobresa, exclusió social i immigració" a la Biblioteca Central. L’acte comptarà amb l’assistència de l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon.

L’alcaldessa de Santa Coloma destaca que l’objectiu comú de les activitats plantejades és “sensibilitzar els ciutadans i les ciutadanes i mostrar el compromís de l’Ajuntament i de la ciutat de Santa Coloma amb aquesta causa; volem apropar la realitat europea a la ciutadania en un sentit ampli i, a la vegada, incidir en la importància de la integració i la convivència com a valors positius que s’han de defensar i promoure”.

Per altra banda, destaca també un col·loqui participatiu que tindrà lloc el 27 de maig (20.00), al Centre d’Art Can Sisteré sobre el tema “El Tractat de Lisboa: una porta per a una nova Europa”. Organitzen aquest acte la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, amb el suport del Ministeri  d’Afers Estrangers i de Cooperació i Europe Direct Barcelona

 -          Podeu consultar el programa complet d’activitats al web municipal www.gramenet.cat

 Per a més informació i/o entrevistes:

 Comunicació Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
93 462 40 00 / 618 045 488

comunicacio@gramenet.cat