La B-18 funcionarà els diumenges i festius fins al cementiri

La línia d'autobús B-18, que els dies laborables presta servei des del barri de Santa Rosa fins a la veïna localitat de Montcada, funcionarà també a partir del pròxim 24 de maig tots els diumenges i festius.

El recorregut anirà des de la part alta del barri del Raval, des de la confluència dels carrers de Núria amb Circumval·lació fins al cementiri municipal, on realitzarà diverses parades, que permetran arribar en vehicle fins a la part superior del recinte, que serà, al seu torn, final de trajecte.

La B-18, que pertany a la xarxa d'autobusos de Tusgsal, afavorirà així els desplaçaments fins al cementiri dels colomencs els diumenges i festius. Tindrà una freqüència de passada de 45 minuts, des de les 8.00 fins a les 14.00 hores, coincidint amb l'horari d'obertura del cementiri.

El trajecte discorrerà pels carrers de Sant Jordi, avinguda de la Generalitat, avinguda dels Banús, Valentí Escales, Bruc, Mn. Jacint Verdaguer, Sant Just, avinguda de la Generalitat, plaça de la Vila, avinguda de Francesc Macià, carretera de la Roca i cementiri.