La 60a Exfilgramenet se celebra des d'aquest divendres a la Biblioteca del Fondo

Aquest divendres, 25 de maig (19.30), s’inaugura a la Biblioteca del Fondo la 60a Exfilgramenet, la tradicional exposició que organitza el Cercle Filatèlic de Santa Coloma.

En cada edició, la mostra gira a l’entorn d’un esdeveniment, una onomàstica, una entitat o un element representatiu del nostre passat. Enguany, l’Exfilgramenet es dedica a la Casa dels Nins, un edifici emblemàtic de Santa Coloma, protegit com a bé cultural d’interès local, que es va acabar de construir el 1925 al xamfrà de la plaça d’en Manelic. Així, el Cercle Filatèlic presenta un segell i un mata-segells que reprodueixen un fragment de la decoració realitzada per Joan Galobardes, autor també de l’escultura original d’en Manelic. Ambdues obres són icones de la ciutat.

 

La 60a Exfiligramenet estarà oberta fins al 2 de juny en l’horari habitual de la Biblioteca del Fondo: dimecres i divendres de 10.00 a 20.30 h; dilluns, dimarts i dijous de 15.30 a 20.30 h, i dissabtes de 10.00 a 14.00 h. El 26 de maig hi haurà una estafeta de correus que autentificarà documents amb el mata-segells commemoratiu, i el dissabte 2 de juny (12.00) es portarà a terme l’acte de clausura i el lliurament de premis.