La 3ª Milla Verde se celebrarà al Parc Fluvial del Besòs

El 27 d’abril se celebra la 3a. Milla Verde, una cursa organitzada pel CIES que enguany es realitza al Parc Fluvial del Besòs. Data límit d'inscripció: 18 abril.

La Milla Verde començarà a les 10.15 i constarà de diferents rondes segons edats-categories. Es tracta de córrer una distància d’una milla (1.609 metres) i en el cas dels més petits la distància serà inferior; el recorregut serà des de Can Zam nord fins l’accés al parc Fluvial del Besòs des de l’avinguda de la Pallaresa.

A la zona de la gespa es muntarà el circuit i la zona destinada a les activitats d’oci d’aquest esdeveniment.

Es tracta d’una activitat oberta a tothom que vulgui participar, persones de totes les edats. Una de les categories és una cursa familiar no competitiva, però també hi ha diferents categories per competir per edats –juvenil, cadets, infantils, alevin, benjamí i pre-benjamí, P3, milla masculina i milla femenina, entre d’altres. Enguany, entre d’altres participen centres escolars i instituts de la ciutat.

La data límit d’inscripció a la 3ª. Milla Verde és aquest divendres 18 d’abril, al Club d' Iniciatives Esportives Santa Coloma Atletisme (CIES), ubicat al carrer de Sant Silvestre, núm. 63 (telèfon: 638 53 63 68).

Podeu consultar tots els detalls de la cursa al web del Club d' Iniciatives Esportives Santa Coloma Atletisme (CIES)