La 1a. edició a Espanya del festival internacional UNITE With Tomorrowland se celebrarà a Santa Coloma de Gramenet

El parc de Can Zam acollirà, el 29 de juliol, aquest macro esdeveniment de música electrònica

(d’esquerra a dreta): el xef colomenc del Lluerna Víctor Quintillà, el DJ colomenc Albert Neve, l’alcaldessa Núria Parlon, la directora general de Blanco y Negro Verónica Casas, la tinent d’alcaldessa i responsable de Cultura Petra Jiménez i la sommelier i cap de sala del Lluerna Mar Gómez.

Santa Coloma de Gramenet, a 12 de juny de 2017.- Aquest matí, s’ha celebrat la roda de premsa de presentació de 1a. edició a Espanya de UNITE With Tomorrowland, el macrofestival internacional de música electrònica que enguany tindrà lloc el dia 29 de juliol al Parc Can Zam de Santa Coloma de Gramenet, entre altres ciutats que seran seus simultànies d’aquest macro esdeveniment.

La roda de premsa s'ha celebrat al nou restaurant Lluerna, del xef Víctor Quintillà i ha comptat amb la presència l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon; la tinent d’alcaldessa i responsable de Cultura, Petra Jiménez; la directora general de Blanco y Negro, Verónica Casas; i el DJ colomenc que ha participat al Tomorrowland Bèlgica, Albert Neve.

El festival Tomorrowland és l'esdeveniment de música electrònica més gran del món, que compta amb la presència dels millors DJs internacionals, espectacles de llum i pirotècnia, en un ambient que promou l'amistat i els valors positius. Se celebra anualment a la localitat belga de Boom, durant un cap de setmana d'estiu (divendres, dissabte i  diumenge). L'edició 2016 va tenir una assistència d'un total de 300.000 persones, segons dades de l’organització.

L’alcaldessa Núria Parlon ha destacat que “acollir el festival a Santa Coloma és sinònim indiscutible de la projecció del nom de la ciutat en positiu, sobretot en clau metropolitana i internacional”, i ha afegit que “alhora cal destacar que un festival com aquest genera oportunitats d'ocupació i vincula cultura i economia de proximitat en clau positiva".

Vuit seus simultànies del Tomorrowland

Des de fa uns anys, el festival celebra esdeveniments simultanis al voltant del món, anomenats "Unite", que combinen la presència de DJs en directe amb la connexió via satèl·lit mitjançant pantalles gegants amb l'escenari central de Bèlgica.

Aquest any, el Parc de Can Zam serà escenari d'un d'aquests "Unite", el primer de la història en el sud d'Europa, organitzat per la discogràfica especialitzada Blanc i Negre Music. També se celebren enguany "Unite" a Alemanya, Israel, Dubai, Taiwan, Corea del Sud, Malta i Líban.

La connexió de festival de Can Zam amb Bèlgica tindrà lloc entre les 21.00 i les 00:00, i estarà culminada per un gran castell de focs artificials. Posteriorment arribaran al recinte colomenc els DJs internacionals. S'espera comptar amb una assistència de 30.000 persones, segons estima l’organització.

El cartell del Tomorrow Land 2017 inclou grans noms de l'escena, com Steve Aoki, Afrojack, Yves V o Double Pleasure, i també estarà present Albert Neve, DJ colomenc - del barri de Santa Rosa - conegut a nivell internacional, que ha actuat en les més prestigioses sales i esdeveniments massius, entre ells el Tomorrowland original de Bèlgica.

El Tomorrowland en clau local

L'Ajuntament de Santa Coloma i Blanc i Negre Music han signat un conveni que permetrà l'entrada gratuïta al festival de 1.000 colomencs i colomenques majors d'edat, mitjançant una campanya solidària de la qual es donarà més informació properament.

Alhora cal destacar que la gastronomia també estarà present al UNITE With Tomorrowland de Santa Coloma, amb interessants propostes de xefs de reconegut prestigi com el colomenc Víctor Quintillà, sorpreses que com el cap de cartell d’enguany de Tomorrowland seran desvetllades en les properes setmanes.

Imatge de la presentació d’aquest matí (d’esquerra a dreta): el xef colomenc del Lluerna Víctor Quintillà, el DJ colomenc Albert Neve, l’alcaldessa Núria Parlon, la directora general de Blanco y Negro Verónica Casas, la tinent d’alcaldessa i responsable de Cultura Petra Jiménez i la sommelier i cap de sala del Lluerna Mar Gómez.

 

 

Més informació del UNITE with Tomorrowland Spain a www.tomorrowland.com/en/unite-spain/ i a www.gramenet.cat

 

 

Per a contactes i/o entrevistes:

 

 

Blanco y Negro

Andrea De Las Heras

Marketing & Communication

(+34) 93 225 44 00 - (+34) 636 23 51 26

andrea@blancoynegro.com
www.blancoynegro.com

 

 

 

Servei de Comunicació
Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
Ana Belén Pérez Blanco
93 462 40 00 / 618 045 488
comunicacio@gramenet.cat