L’ Ajuntament signa un conveni amb CLECE per millorar l’ocupació en els col·lectius més desfavorits

L’acord permet l’accés al mercat de treball de persones amb especial dificultats d’inserció.

L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, i el Director Regional de Catalunya de l’empresa de multiserveis CLECE SA, Jesús Nogales, han signat avui un conveni de col·laboració per millorar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur dels col·lectius més desfavorits d’aquesta ciutat  i facilitar-les una millor inserció al mercat de treball. 

Per encàrrec de l’Ajuntament, l’empresa municipal Grameimpuls posarà a disposició de CLECE el servei d’intermediació laboral i la seva borsa de treball, amb l’objectiu de proposar persones candidates que s’ajustin als perfils sol·licitats per CLECE per cobrir llocs de treball. A més aquesta empresa acollirà alumnat en pràctiques dels diferents cursos i programes de Grameimpuls, que oferirà la línia de formació contínua adreçada a treballadors en actiu. 

L’alcaldessa, Núria Parlon, ha dit sobre aquest acord que “és fonamental continuar sumant esforços entre les institucions i les empreses per lluitar contra l’atur, i aquest conveni és un exemple.” 

Més d’una dècada de col·laboració

Des de l’any 2000 l’Ajuntament i CLECE han mantingut una relació de col·laboració atenent demandes de l’empresa municipal Grameimpuls per la realització de pràctiques amb persones amb especial dificultats gràcies al seu compromís en l’àmbit de la responsabilitat social. D’una altra banda la demanda de persones a Grameimpuls per cobrir les seves vacants ha estat una constant en tot aquest període amb un total de 150 contractacions. Aquest conveni de col·laboració, d’un any prorrogable,  consolida la relació d’ambdues parts.