Juguem a Santa Coloma

El dilluns 11 de novembre es donarà el tret de sortida d'aquest concurs i s’allargarà fins al 28 de novembre.

Torna el concurs “JUGUEM A SANTA COLOMA”, un joc en línia, obert a tothom, que consisteix a contestar correctament preguntes sobre la ciutat: patrimoni, personatges, actualitat, cultura, natura, curiositats… Enguany es celebrarà la 6a edició d’aquest joc, que l’any passat va comptar amb 161 participants, arribant a la final 4 d’ells. El dilluns 11 de novembre es donarà el tret de sortida al concurs i s’allargarà fins al 28 de novembre.

Aquest any hi ha algunes novetats respecte edicions anteriors, com la renovació del Comitè de Savis, que està format pels guanyadors dels anys passats. Són ells els qui han preparat les preguntes que es publicaran cada dia al web, les quals s’hauran de contestar abans de les 12 de la nit per anar acumulant punts en funció dels encerts. Una altra novetat serà el format de la prova de desempat (si és necessària), programada per al diumenge 1 de desembre: aquest dia organitzarem una competició, tipus QUIZ, en què els i les finalistes hauran de respondre amb el menys temps possible el màxim nombre de preguntes correctes per aconseguir ser el guanyador o la guanyadora d’enguany. El mateix diumenge 1 de desembre, a les 13 h, es farà l’acte de lliurament de premis als millors d’aquesta edició.

Per jugar només cal accedir al web www.juguemasantacoloma.cat, registrar-se i seguir les indicacions. Més informació al Museu, museutorreballdovina@gramenet.cat, www.gramenet.cat/museutorreballdovina.