Jugadors de bàsquet de l’NBA visiten el centre per a nens XICS del FC. Barcelona a Santa Coloma de Gramenet

Un grup de jugadors de l’NBA que participen al programa “Basketball without borders” visitaran dissabte 18 de setembre el centre XICS per a nens que la Fundació FC Barcelona té al barri de Santa Rosa.

Els jugadors i entrenadors de l’NBA pertanyents a la campanya ‘Basketball without borders’ que estan aquests dies a Catalunya participaran aquest dissabte dia 18 de setembre, d’una banda, en una activitat d’aula amb els beneficiaris del centre XICS de Santa Coloma i d’altres joves del barri de Santa Rosa. La trobada servirà perquè els esportistes posin de manifest la importància de l’educació i la formació en la vida d’aquest joves amb edats compreses entre 6 i 16 anys

D’altra banda, al poliesportiu del Motocross es durà a terme un clínic de bàsquet on els joves podran compartir parquet amb els cracks de l’NBA, que convertiran aquesta estona d’esbarjo en una activitat lúdica alhora que formativa.

Els jugadors i entrenadors que visiten Santa Coloma són:
Jugadors NBA
Marcus Camby, Portland Trailblazers
Serge Ibaka, Oklahoma City Thunder
Vladimir Radmanovic, Golden State Warriors
Jason Terry, Dallas Mavericks

Entrenadors NBA
Ron Adams, Chicago Bulls
Dick Harter, Former Coach
Dave Hopla, Former Coach
Rob Werdann, Former Coach

Centre XICS Santa Coloma
Aquest centre forma part de la Xarxa Internacional de Centres Solidaris de la Fundació FC Barcelona. Inaugurat el 2008, en l’actualitat compta amb 80 beneficaris i ofereix reforç escolar, suport psicosocial i accès a l’esport i el lleure a infants en situació de vulnerabilitat.