Jornades de portes obertes als centres educatius

Fins al 5 de març, portes obertes als centres de primària.

Es faran les jornades de portes obertes del 22 al 27 de febrer als centres d'Educació Secundària i del 29 de febrer al 5 de març als centres d'Educació Infantil i Primària.

Les jornades de portes obertes es fan als centres educatius abans que comenci el període de preinscripció i matrícula del curs escolar 2016-2017, amb la finalitat que les famílies puguin conèixer-los millor. Es realitzen visites guiades, xerrades, explicació del projecte educatiu, funcionament, els serveis que ofereixen les escoles i els instituts.

Aquí podeu veure les dates de les jornades de portes obertes als Centres d'Educació Infantil i Primària, als Instituts d’Educació Secundària i als centres concertats.

Calendari Preinscripció 2016-17

Pendent encara de publicació al DOGC la resolució per a la preinscripció del curs 2016-2017 per als ensenyaments d'educació infantil, educació primària, educació secundària obligatòria, centres integrats i ensenyaments professionals de música i dansa.

Les dates previstes de presentació de sol·licituds són:

  • Del 30 de març al 7 d'abril, per al segon cicle d'educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria
  • Del 30 de març al 15 d'abril, per als ensenyaments professionals de música i dansa
  • Del 2 al 13 de maig, per a les escoles bressol.

Properament s'informarà dels terminis de preinscripció per a la resta d'ensenyaments.