Jornades de les Dones 2014

El dilluns 3 (18.00) s'inicien a la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré els actes de commemoració a la ciutat del Dia Internacional de les Dones.

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones el proper dissabte 8 de març, l'Ajuntament de Santa Coloma i el Consell de Dones per la Igualtat han programat un seguit d'activitats per a les dues properes setmanes amb l'objetiu de trobar espais per a la reflexió i el debat.

El dilluns 3 (18.00) a la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré (Plaça Sagrada Família s/n) es farà la Inauguració de les Jornades de les Dones 2014 a càrrec de l'alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon; la Tinent d'alcalde d'Igualtat, Lídia Guinart; i la presidenta de la Coordinadora d'Associacions de Dones, Antonia Ortega.

Amb motiu d'aquesta inauguració es pronunciarà la conferència “La visibilitat del saber femení”, a càrrec de Cristina Sánchez Miret, sociòloga i professora de la Universitat de Girona. També es presentarà la experiència  “Els sabers de les dones i els mitjans de comunicació”, amb la intervenció de dones colomenques que hi han participat, i projecció de la peça audiovisual elaborada a Santa Coloma. Finalment l'acte acabarà amb la lectura d'un manifest.

Educació i Formació

Enguany el fil conductor d'aqueste Jornades és el de l'Educació i la Formació, ja que són essencials per al desenvolupament de les societats i constitueixen el sistema de transmissió de valors socials i culturals que conformen els patrons de comportaments i actuacions.

Les diferents propostes d'activitats que les Jornades de les Dones ens ofereixen enguany -sigui en format de conferències, tallers, exposicions, actes reivindicatius al carrer o d'altres- aportaran eines valuoses a la ciutadania per a una reflexión en profunditat al voltant d'aquestes temàtiques. Consulteu el programa complet d'actes de les Jornades de les Dones clicant aquest enllaç