Jornades de les Dones 2011

El Museu Torre Balldovina va acollir l'acte inaugural d'un programa que es desenvolupa amb la col·laboració de les entitats i grups de dones durant tot el mes de març.

La inauguració de les Jornades va tenir lloc el dia 8 (18.30, Museu Torre Balldovina), en un acte presidit per l’alcaldessa, Núria Parlon.  La tinenta d’alcalde de Polítiques d’Igualtat, Salut i Consum, Ángeles Peláez, i la presidenta de la Coordinadora d’Associacions de Dones, Antonia Ortega, van presentar el programa. Posteriorment, l’alcaldessa va fer una conferència sobre “Dones del món: solidaritat i apoderament” i i l’actriu Petra Jiménez, un recital de poesia feminista.

El programa de les Jornades, es pot recollir al CIRD o consultar-se directament a l’apartat web del Departament de la Dona.

Pel que fa als actes dels propers dies, cal destacar el seminari “Las propiedades de las algas” (7 de març, Grupo de Mujeres Yoga Kundalini); la conferència “Profundizando nuestras raíces” (6 de març, Asociación Cultural Extremeña); el col·loqui “La mujer en la sociedad de hoy” (dia 7,  Asociación de Mujeres por la Igualdad de Riera Alta); el lliurament del Premi Isabel Alonso (dia 9, Coordinadora d’Associacions de Dones); la xerrada “Treballadores del món. Històries de lluita arreu del món per la igualtat de gènere en el treball”, amb les dones protagonistes de l’audiovisual Flor María Torres Vidal (dia 9, Centre Cívic del Riu, CCOO); la taula rodona “Petits negocis, grans oportunitats” (dia 10, ACI), i el conte Històries en femení (dia 10, Biblioteca Singuerlín).