Jornada literària a Can Sisteré amb l’escriptor Lorenzo Silva

El dijous 20 (19.30), el darrer guanyador del Premi Planeta participarà en unes jornades de reflexió sobre la literatura en ciutats metropolitanes.

Aquest dijous 20 de juny (19.30), l’Associació Colomenca de Literatura, amb el patrocini de l’Ajuntament, farà a Can Sisteré unes jornades de reflexió sobre la literatura en ciutats metropolitanes, en què participarà Lorenzo Silva, Premi Planeta 2012. Amb aquest acte es pretén realçar la literatura feta a ciutats com Santa Coloma, socialment molt diverses i culturalment riques i plurals, però limitades per la proximitat de centres molt més potents de la capital. L’entrada és lliure.

L’acte s’inclou dins del cicle "Cites amb la Literatura", que fomenta trobades entre creadors locals i personalitats consagrades de diferents àmbits literaris, i forma part d’un conjunt d’activitats que es duran a terme a la tardor, com les Jornades de Poesia en Llengües Peninsulars (27 i 28 de setembre), una iniciativa pionera de la revista colomenca de poesia Caravansari en què es preveu la participació d’escriptors com Manuel Rivas, Kirmen Uribe, Carles Miralles i Eduardo Moga.