Jornada final del projecte "Futbol al carrer"

Es tracta d'un torneig esportiu, de futbol sala, que ha aplegat més de 150 joves i que ha acollit fins ara 21 partits a les pistes de futbol sala obertes de Can Peixauet i el parc dels Pins.

Dins del programa Joves en Xarxa, projecte adreçat als joves de la ciutat co-gestionat per l’Ajuntament de la ciutat, l’Obra Social de la Caixa i la Fundació Integramenet, s’inscriu un torneig esportiu, de futbol sala, que ha aplegat més de 150 joves i que ha acollit fins ara 21 partits a les pistes de futbol sala obertes de Can Peixauet i el parc dels Pins ( Motocross).
Aquest dissabte, dia 9, entre les 10 del matí i les 18 h tindrà lloc una jornada final amb una vintena de partits, activitats paral•leles i el corresponent lliurament de trofeus.
El projecte preten generar experiències satisfactòries i positives en l’ús del lleure i utilitzar l’espai de carrer per promocionar la participació, a més de proposar i promoure el treball en xarxa entre entitats i administració en relació a l’espai públic. Així, a banda de diferents serveis municipals implicats, el projecte ha comptat amb la col•laboració de Grameimpuls, Marfil CF, Complex Esportiu Torribera, Consell Esportiu del Barcelonès Nord,  Fundació FC Barcelona i l’Unió Colomenca d’Atletisme.
Els equips s’han configurat amb grups de joves als carrers de la ciutat, i també amb entitats i recursos com ara Rialles, Centre Moisés, Casal dels Infants del Raval, Fundació Germina, Centre Infantil i Juvenil Rellotge XXI, Centre d’Acolliment Santa Rosa.