Jornada de portes obertes al Campus de l'Alimentació

Des del Campus de l’Alimentació de Torribera s’organitza el proper 10 d’abril la Jornada de Portes Obertes en la que es presentaran els Graus de Nutrició Humana i Dietètica i de Ciència i Tecnologia dels Aliments. L’acte tindrá lloc a partir de les 15.30 a la Sala Les Voltes de l’edifici La Masia.

La Facultat de Ciències de l’Alimentació presentarà els graus de Ciència i Tecnologia dels Aliments, Nutrició Humana i Dietètica, i Ciències Culinàries i Gestronòmiques, el pròxim 10 d’abril amb una Jornada de Portes Obertes i una visita guiada per les instal•lacions del Campus de l'Alimentació de Torribera, Aquesta jornada està adreçada a alumnes de segon de Batxillerat i Grau Superior i altres persones interessades en cursar un dels graus que s'hi impartiran.

La inauguració és prevista a les 15.30h a càrrec de  la vicedegana de la facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació, Mari Carme Vidal.

A més de conèixer les instal·lacions del Campus de l’Alimentació el programa inclou activitats als laboratoris (Edifici Marina) i trobades informatives am el professorat. 

Les places són limitades i cal fer una inscripció prèvia a: https://www.ub.edu/ubforms/ca/futursub/portes-obertes-facultat-de-farmacia-campus-torribera

La Sala de les Voltes (edifici de La Masia) del Campus de l'Alimentació de Torribera es trova a l’Avinguda Prat de la Riba, 171 de Santa Coloma de Gramenet.