Jornada de portes obertes a l'Hospital de l'Esperit Sant adreçada a futurs metges residents

L'objectiu de la sessió d'aquest divendres 8 és oferir als futurs residents una visió global de l'organització i donar-los a conèixer la seva activitat assistencial, docent i investigadora.

Banderes baixades disssabte al matí.

La Comissió de Docència MIR de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant (FHES) i els residents en actiu del centre organitzen aquest divendres 8 d'abril una Jornada de Portes Obertes adreçada als residents de nou any que han de triar plaça i centre per realitzar la seva Formació Sanitària Especialitzada (MIR). L'objectiu de la sessió és oferir als futurs residents una visió global de l'organització i donar-los a conèixer la seva activitat assistencial, docent i investigadora.

Els assistents podran, a més, tenir un contacte directe amb els responsables de Docència i els actuals residents, a qui tindran l'oportunitat de plantejar tots els seus dubtes. La Jornada acabarà amb una visita pels diferents serveis i àrees de l'Hospital. Podeu consultar aquí el programa de la jornada.  

La sessió se celebrarà de 13.30 a 15 hores, i començarà a la Sala d'Actes de l'Hospital. Cal confirmar assistència al correu asanchez@hes.scs.es o al telèfon 93 567 75 49.

La Formació Sanitària Especialitzada a la FHES

La FHES imparteix Formació Sanitària Especialitzada des de l'any 2005 en les especialitats de Medicina Interna (MI), Medicina de Família i Comunitària (MFiC) i Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (COT). Així, enguany finalitzen la seva estada formativa a l'organització la 6a promoció de metges residents de les Unitats Docents de COT i MI i la 7a promoció de la Unitat Docent Metropolitana Nord de Medicina Familiar i Comunitària. En les properes setmanes tindrà lloc l'acte de comiat, on també es donarà la benvinguda als nous metges residents.

La FHES, per sobre de la mitjana catalana en l'índex de satisfacció dels usuaris d’hospitalització

Els usuaris que l'any passat van rebre atenció hospitalària a la Fundació Hospital de l'Esperit Sant valoren la seva satisfacció amb un 8,75 de mitjana, una xifra que a Catalunya se situa en un 8,43. És per tant, un resultat positiu, que queda reforçat pel fet que el 92,5% dels usuaris assegura que continuarà venint al centre si en té oportunitat, una xifra que en la mitjana d'hospitals catalans és del 89,9%.

Aquests són alguns resultats de l'enquesta de satisfacció (anomenada Plaensa) que el CatSalut realitza de manera periòdica en tots els centres catalans. Hi destaca, també, que el 100% dels usuaris preguntats afirma que es va sentir en bones mans, quan la mitjana és del 95,3%.